Posicionamiento web - SEO
Divendres, 23 de Abril de 2021

 
El teu e-mail:

El teu nom:

E-mail d'amic/ga:

El teu nom

 

Marc Laboral | On buscar feina | El curriculum vitae | Autoocupació
Treball a l'estranger | La formació ocupacional | Tipus de contracte laboral

Contracte de treball
Hi ha moltes tipologies de contracte, però cada un té les seves característiques i les seves funcions. Cal que coneguis el tipus de contracte que tens i els drets i deures que se’n deriven.
Tipus de contractes de treball i característiques

Salut i seguretat en el treball
Les lesions laborals no es produeixen per atzar sinó que, en general, són evitables si s’acompleixen les normes i s’adopten les mesures adients. La majoria dels accidents laborals s’haurien pogut evitar si s’haguessin observat les obligacions de planificació i d’integració de la prevenció.

La prevenció de riscos laborals comporta obligacions a l’empresariat i al personal treballador, però fonamentalment als empresaris i empresàries, que són els que han d’adoptar-ne les mesures.
Més sobre salut i seguretat en el treball.

Treball i estrangeria
Qualsevol persona que tingui la nacionalitat  en país de la Unió Europea pot treballar a qualsevol de la resta de països que en formen part, això si han de sol·licitar el NIE per poder fer efectiu un contracte de treball.
Preguntes més freqüents per a ciutadans de la UE.

Per les persones que venen de fora de la Unió Europea, es pot sol·licitar la targeta d’estrangeria, que es dóna a les persones que venen de forma legal a Espanya o en sol·liciten la legalització un cop aquí, mitjançant un contracte de treball.
Més sobre estrangeria.

Consultes en línia
Si sou joves i teniu qualsevol mena de dubte sobre el vostre contracte, el conveni laboral, la prevenció de riscos laborals o d'altres qüestions laborals, disposeu de diversos serveis d’assessorament en línia gratuïts, amb el suport de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

EIXAM del Servei d’Assessorament Laboral d’Avalot-joves de la UGT.

Oficina Jove de Treball de la Secretaria de Joventut.

Aquestes assessories són gratuïtes i en línia. Des del SIAJ t'ajudarem a fer el tràmit en línia i a fer arribar la documentació necessària perquè et puguin resoldre la consulta correctament.


Xarxa Catalana
d'Informació Juvenil
SIAJ - Servei d'Informació i Assessorament per a Joves - Alt Penedès i Garraf
Disseny web - Manteniment informàtic - Posicionamiento web - Mantenimiento informático Valencia